Mail

Wij geven rust en duidelijkheid

Advocaten van Waerde staat voor toegevoegde waarde. Met onze kennis, kunde en ervaring kunnen wij u helpen bij juridische vragen of problemen. Dat doen wij vakkundig, efficiënt en in begrijpelijke taal. De advocaten zijn allen maatschappelijk betrokken en hebben bestuurlijke ervaring. Onze kennis en expertise gaan dan ook verder dan enkel de juridische beoordeling. Wij denken met u mee. Bovendien is Advocaten van Waerde gevestigd in een goed bereikbaar pand, met parkeerruimte, in Amersfoort. Dit alles bij elkaar levert toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Lees hier de laatste drie blogartikelen

Kies hieronder het onderwerp waarover u meer blogs wilt lezen:

ArbeidsrechtContractenrechtVastgoedrecht

Dienstverlening van Advocaten van Waerde

Advocaten van Waerde is het advocatenkantoor in Amersfoort van Yvonne Weernink, Marc Gerritsen en Maartje van den Berg. Yvonne en Marc zijn ervaren advocaten  arbeidsrecht, waaronder het ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Yvonne Weernink voegt daar haar kennis van het (internationale) contractenrecht en Duitse recht aan toe. Maartje van den Berg is een ervaren advocaat op het gebied van vastgoedrecht (zoals bouw- en huurrecht), contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarmee biedt Advocaten van Waerde u een  specialist voor juridische ondersteuning. 

Advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren

Wet- en regelgeving zijn soms zo complex, dat iedereen op z’n tijd juridische bijstand kan gebruiken. Om u het beste te kunnen helpen, hebben wij ons gespecialiseerd in enkele rechtsgebieden. Met deze deskundigheid bieden wij u toegevoegde waarde. Binnen de rechtsgebieden waarop we werkzaam zijn, richten we ons met name op:

  • Middelgrote en grote bedrijven en organisaties
  • Startups en nieuwe samenwerkingsverbanden
  • Werknemers, waaronder ambtenaren en onderwijzend personeel
  • Eigenaren en gebruikers van onroerend goed. 

Laagdrempelig juridisch advies in de regio Amersfoort

De juridische dienstverlening van Advocaten van Waerde is laagdrempelig. We hebben korte lijnen waardoor wij u vlot en adequaat helpen. Binnen het kantoor kennen we elkaars klanten. Hoewel we cliënten hebben uit heel Nederland en ook het buitenland, is een groot deel van onze cliënten in de regio Amersfoort gevestigd.

Samen met u werken we concreet naar de voor u best passende oplossing. Wij helpen u op een praktische manier. Wij adviseren het liefst vroegtijdig om zo hoge kosten en procedures te voorkomen. Maar als het nodig is, wordt er ook geprocedeerd.

U kunt ons altijd bellen om even vrijblijvend te sparren. Dat kan ook met een kop koffie bij ons op kantoor.

Call Now Button Bel voor advies