Mail

Wij geven rust en duidelijkheid

advocaten-van-waerde

Advocaten van Waerde staat voor toegevoegde waarde. Met onze kennis, kunde en ervaring kunnen wij u helpen bij juridische vragen of problemen. Dat doen wij vakkundig, efficiënt en in begrijpelijke taal. De advocaten zijn allen maatschappelijk betrokken en hebben bestuurlijke ervaring. Onze kennis en expertise gaan dan ook verder dan enkel de juridische beoordeling. Wij denken met u mee. Bovendien is Advocaten van Waerde gevestigd in een goed bereikbaar pand, met parkeerruimte, in Amersfoort. Dit alles bij elkaar levert toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Lees hier de laatste drie blogartikelen

Kies hieronder het onderwerp waarover u meer blogs wilt lezen:

ArbeidsrechtContractenrechtVastgoedrecht

Dienstverlening van Advocaten van Waerde

Advocaten van Waerde is het advocatenkantoor in Amersfoort van Yvonne Weernink, Marc Gerritsen, Maartje van den Berg en Ramon Rila. Yvonne en Marc zijn ervaren advocaten  arbeidsrecht, waaronder het ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Yvonne Weernink voegt daar haar kennis van het (internationale) contractenrecht en Duitse recht aan toe. Maartje en Ramon zijn ervaren advocaten op het gebied van vastgoedrecht (zoals bouwrecht, huurrecht, maar ook burenrecht), contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast is Ramon specialist op het gebied van autorecht. Daarmee biedt Advocaten van Waerde u een specialist voor juridische ondersteuning. 

Bij Advocaten van Waerde kunt u ook terecht voor mediation. Yvonne Weernink is mediator en helpt partijen als mediator hun conflict samen zelf op te lossen.

Advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren

Wet- en regelgeving zijn soms zo complex, dat iedereen op z’n tijd juridische bijstand kan gebruiken. Om u het beste te kunnen helpen, hebben wij ons gespecialiseerd in enkele rechtsgebieden. Met deze deskundigheid bieden wij u toegevoegde waarde. Binnen de rechtsgebieden waarop we werkzaam zijn, richten we ons met name op:

  • Het MKB, grote bedrijven en organisaties
  • Startups en nieuwe samenwerkingsverbanden
  • Werknemers, waaronder ambtenaren en onderwijzend personeel
  • Eigenaren en gebruikers van onroerend goed. 

Laagdrempelig juridisch advies in de regio Amersfoort

De juridische dienstverlening van Advocaten van Waerde is laagdrempelig. We hebben korte lijnen waardoor wij u vlot en adequaat helpen. Binnen het kantoor kennen we elkaars klanten. Hoewel we cliënten hebben uit heel Nederland en ook het buitenland, is een groot deel van onze cliënten in de regio Amersfoort gevestigd.

Samen met u werken we concreet naar de voor u best passende oplossing. Wij helpen u op een praktische en doeltreffende manier. Wij adviseren het liefst vroegtijdig om zo hoge kosten en procedures te voorkomen. Maar als het nodig is, wordt er ook geprocedeerd. Onze advocaten hebben veel ervaring met procederen.

U kunt ons altijd bellen om even vrijblijvend te sparren. Dat kan ook met een kop koffie bij ons op kantoor.

Call Now Button Bel voor advies