Mail

Cliënten over Advocaten van Waerde

foto-logo-bloemendal

Jan Costa en Bert Boeijink, directeuren Bloemendal Bouw B.V. in Leusden

‘Wij werken op een open en plezierige wijze samen met Advocaten van Waerde. De lijnen zijn kort. De advocaten staan ons op een snelle en professionele wijze bij, wanneer wij daaraan behoefte hebben. Dat geldt voor zowel bouw gerelateerde zaken als vragen op het gebied van het arbeidsrecht. Fijn om zo’n kantoor dichtbij te hebben.’

Bloemendal bestaat uit de onderdelen Bouw, Techniek en Onderhoud. Zij werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Westfalen

Harm Stellingwerff, Manager HR & Finance bij Westfalen Gassen Nederland B.V.

‘Yvonne is al ruim dertig jaar onze vaste jurist, sterker nog, ze was destijds (1989) nauw betrokken bij de oprichting van ons bedrijf. Sinds medio 2000 heb ik regelmatig samen met Yvonne diverse zaken op HR-gebied mogen behandelen. Wat daarbij altijd opviel waren haar grote mate van kennis, hoe snel ze zich dossiers eigen kon maken en de wijze waarop ze, door snel schakelen, zaken binnen redelijke termijnen tot een goed einde wist te brengen. Daarbij verloor ze zelden de menselijke aspecten uit het oog.

Op HR-gebied is Yvonne een vakvrouw. Ik heb geen enkele aarzeling om haar aan te bevelen.’

Westfalen Gassen Nederland B.V., dochter van Westfalen AG in Duitsland, is een groothandel in industriële, medicinale, vloeibare en speciale gassen, alsmede propaan en koelmiddelen.

arepa_logo.png

Ronald van Overbeek, adjunct-directeur van AREPA

‘Advocaten van Waerde is sinds haar oprichting de vaste raadgever van AREPA op verschillende rechtsgebieden. Vooral in arbeidsrechtelijke kwesties helpen de advocaten van Advocaten van Waerde ons daar waar de kennis en vakmanschap in onze eigen kring tekortschiet.
Niet alleen in geschillen, maar ook bij het opstellen van contracten met werknemers, onderaannemers en andere partijen, staat men ons naar volle tevredenheid bij. Met name het invoelend vermogen in de specifieke uitdagingen waar MKB-bedrijven voor komen te staan spreekt ons zeer aan.’

AREPA, onderdeel van Envista Forensics in Amerika, houdt zich bezig met reconditionering na calamiteit, alsook met preventieve inspecties aan bedrijfsapparatuur, zodat schades voorkomen worden.

logo-tvc-met-webpage
logo-expatvalley

Caspar Teeuwen, eigenaar Teeuwen Vastgoed Consultancy en adviseur Expat-Valley

‘Maartje van den Berg heeft ons vakkundig en kritisch geadviseerd op het gebied van huurovereenkomsten ten behoeve van verhuur aan expats. Expat-Valley heeft hiermee de beschikking over een solide en doordachte set aan standaarddocumenten op het gebied van contractvorming en zekerheden.
Bedankt voor de plezierige samenwerking!’

Teeuwen Vastgoed Consultancy is een advies- en interim managementbureau voor vastgoedgebruikers en -eigenaren in zowel de publieke als private sector.

Familie Bos

‘Mr. Mevrouw M.K.W. (Maartje) van den Berg krijgt van ons een cijfer 10.

Bereikbaarheid

Zij is goed en ook direct telefonisch bereikbaar, zonder tussenkomst van een secretaresse / secretaris of doorkiesnummers.

Afhandeling

Handelt alles zorgvuldig en snel af. Dringt snel tot de kern door. Ze schrijft heldere formuleringen in haar brieven.

Kundig

Wij waren erg blij met haar adviezen. Ze is heel doortastend. Wij zijn daar content over.

Oplossingsgericht

Door haar bemiddeling was er op korte termijn een oplossing. Zonder haar bemiddeling was dat nooit gelukt.’

Particuliere cliënt uit Amersfoort

‘Ik ben blij dat Maartje van den Berg snel door de kwestie heen keek. De zaak ging om erfdienstbaarheden met verwijzing naar kadastrale nummers die in de loop van de tijd gewijzigd zijn. Maartje van den Berg neemt een kwestie waaraan vele kanten zitten integer. Dank voor de heldere aanpak en samenwerking.

Het einde van deze kwestie zonder procedure geeft zeker meer rust. Procedures kosten veel energie en zijn vaak nutteloos. Ik besef heel goed dat ik met het resultaat mijn handen dicht moet knijpen. Bedankt hiervoor.’

Particuliere cliënt uit Houten

‘In het proces van het begeleiden naar een goede afhandeling van mijn arbeidscontract heeft Yvonne Weernink mij erg goed en duidelijk geholpen. De processen rondom dit soort zaken zijn mij gelukkig redelijk onbekend, maar met de support van Yvonne was er voor mij weinig tot geen stress rondom de afhandeling. Ik ben zeer tevreden over de uitkomst die tot stand is gekomen. De scherpte van vragen en zaken die moesten worden uitgezocht waren relevant en noodzakelijk. Geen overbodige uitvragingen. Emotioneel heeft het sowieso wel flink wat impact. Maar het vertrouwen in een goede uitkomst heeft Yvonne erg goed over gebracht.’

Particuliere cliënt uit Amersfoort

‘Ik ben super tevreden over de samenwerking met Advocaten van Waerde. Yvonne Weernink heeft mijn belangen rondom mijn ontslag uitstekend behartigd. Erg persoonlijk, maar ook zakelijk en professioneel sterk. Zij geeft je echt het gevoel dit samen op te lossen. Zij werkt erg volgens vast plan met een duidelijk doel voor ogen. Communicatief prima voor elkaar via vergaderingen op kantoor, per email en telefonisch. Daarnaast is Yvonne erg vakkundig. Zij weet de advocaten taal goed uit te leggen naar de particulier.

Zeer aan te bevelen advocatenkantoor ook voor particulieren.’

Particuliere cliënten uit Amersfoort

‘Op basis van de website van Advocaten van Waerde zochten wij voor juridisch advies contact met Maartje van den Berg. En dat bleek een gelukstreffer. Zij loodste ons op een even professionele als plezierige manier door de procedure. Persoonlijk betrokken én juridisch kundig. Hopelijk volgen er geen nieuwe juridische kwesties meer. Maar mocht dat toch gebeuren, dan zullen we haar direct weer bellen.’

Particuliere cliënt uit Amsterdam

‘Ik heb Marc Gerritsen leren kennen als een serieuze, professionele en betrokken advocaat. Zijn mensgerichte benadering combineert hij op een prettige manier met een doortastende aanpak van de zaak. Op deze wijze heeft hij mijn belangen uitstekend behartigd en kan ik Marc van harte aanbevelen.’

Particuliere cliënt uit Leusden

‘De ene advocaat is de andere niet. Klinkt als een open deur, maar is het zeker niet. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Yvonne Weernink mijn belangen heeft behartigd. Al luisterend samen de situatie analyserend, om vervolgens de vervolgroute te bepalen in het dossier. Daarbij ging het veel verder dan “alleen” adviseren, ze ontzorgde me door het dossier geheel van me over te nemen. Daardoor was ik in staat me te blijven richten op de inhoud van mijn werk.

De lijntjes waren erg kort, bereikbaarheid uitstekend, kennis en kunde waren van een hoog niveau.

Een en ander heeft geresulteerd in een proces en uitkomst waarover ik, binnen de gegeven omstandigheden, tevreden kon zijn.

Advocaten van Waerde hebben voor mij hun toegevoegde waarde wel opgeleverd!’

Particuliere cliënten uit Amsterdam

‘Via een vriendin kwamen we bij Maartje van den Berg terecht voor juridisch advies op het gebied van VvE-recht en burenrecht. Het eerste gesprek verliep vlot en heel prettig. We hadden gelijk het idee dat wij bij het ‘juiste adres’ waren. Maartje is toegankelijk, prettig in de omgang, menselijk en heeft een goed empathisch vermogen. Zij maakte zich ons probleem snel eigen en was zeer terzake kundig; analyseerde ons probleem goed en wist al snel hoe te handelen en welke stappen er genomen moesten worden.

Alles in zeer goed overleg en binnen de korte tijd die er voor stond. Kortom we zijn zeer tevreden over haar juridische bijstand.’

Particuliere cliënt uit Barneveld

‘Persoonlijke aandacht staat voorop bij Marc Gerritsen, ook al is het altijd een zakelijk en rationele casus. Marc heeft gevoel voor de persoonlijke situatie en impact van de casus op de persoon. Marc werkt zeer punctueel,  proactief in de communicatie en ontzorgt de klant. Hij stemt op de juiste momenten even met  de klant af, maar stuurt wel duidelijk en heeft een persoonlijk en rationeel advies op basis van zijn jarenlange werkervaring en op basis van zijn inschatting om het belang van de klant te optimaliseren.’

Call Now Button Bel voor advies