Mail

Ramon Rila

Ramon Rila

Ramon Rila

Ramon Rila behartigt sinds zijn afstuderen in 2008 de belangen van een groot scala aan cliënten, zowel zakelijk als particulier, in uiteenlopende privaatrechtelijke geschillen. Na jarenlang bij een advocatenkantoor in Utrecht te hebben gewerkt, is Ramon als zelfstandig advocaat gaan werken bij Advocaten van Waerde.

Vastgoedrecht

Na eerst jarenlang een algemene civiele praktijk te hebben gevoerd, is Ramon steeds meer de nadruk gaan leggen op het vastgoedrecht. Binnen het vastgoedrecht houdt Ramon zich bezig met bouwrecht, koop- en verkoop van onroerend goed, burenrecht en huurrecht. Daarnaast heeft Ramon veel ervaring met het behandelen van verjaringsvraagstukken.

Contractenrecht

In het contractenrecht behandelt Ramon alle denkbare geschillen die zich voor, bij of na het sluiten van een overeenkomst kunnen voordoen. Daarnaast stelt hij contracten en algemene voorwaarden op, doet hij incassozaken en behandelt hij geschillen op het gebied van autorecht voor particulieren én de automotive branche. Vanwege zijn ruime ervaring met procederen is Ramon ook gespecialiseerd in het procesrecht.

Wat Ramon typeert is dat hij een doorzetter is, hij zijn zaken met oog voor detail behandelt en snel tot de kern van een probleem komt. Daarnaast kan hij goed overweg met allerlei soorten cliënten, spreekt hij duidelijke taal en doet hij wat hij zegt.

Naast het werk

Als Ramon niet aan het werk is, is hij veelal in de natuur te vinden voor een buitenactiviteit. Verder tennist hij graag, is hij een muziekliefhebber en maakt hij graag (verre) reizen.

Rechtsgebiedenregister

Ramon Rila heeft de rechtsgebieden Verbintenissenrecht en Vastgoedrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie verplicht de advocaten om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofd-rechtsgebied.

Lidmaatschappen

Ramon Rila is lid van:

Contact

LinkedIn 
Call Now Button Bel voor advies