Mail

Marc Gerritsen

Marc Gerritsen

In 2001 is Marc Gerritsen gaan werken als advocaat op een advocatenkantoor in Leusden, waar hij zich al snel specialiseerde in het arbeidsrecht. In 2008 heeft hij de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond. Marc had al tijdens zijn rechtenstudie ontdekt dat dit zijn rechtsgebied was, doordat hij toen werkzaam was op het gebied van arbeidsrecht als eerstelijns-jurist bij verschillende vakbonden.

In 2009 maakte hij de overstap naar een advocatenkantoor in Utrecht, dat zich enkel richtte op het arbeidsrecht, waaronder het ambtenaren en onderwijsrecht. Hier heeft Marc tot 2017 gewerkt. In dat jaar koos Marc ervoor als zelfstandig arbeidsrechtadvocaat te gaan werken bij ‘Advocaten Van Waerde’.

‘Ik houd van het arbeidsrecht. Ik ontdekte dat al tijdens mijn werkzaamheden voor de vakbond gedurende mijn studie. Het is een dynamisch vakgebied waarin ik, vaak binnen korte tijd, het beste resultaat wil behalen voor mijn cliënten. Daarin slaag ik ook goed. Mijn cliënten weten mijn werkzaamheden om die reden ook echt te waarderen. Dat geeft mij dan weer plezier in mijn werk.’

Naast het werk

Naast zijn liefde voor het vak als Arbeidsrechtadvocaat, heeft Marc al dertig jaar een passie voor basketbal. Hij werd in zijn jeugd Nederlands kampioen bij de U(nder) 14 en hij heeft jarenlang in de eredivisie voor U(nder) 20 gespeeld. Tegenwoordig is hij nog altijd actief spelend met zijn vriendenteam bij de Utrecht Bull’s.

Rechtsgebiedenregister

Marc Gerritsen heeft de rechtsgebieden Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Deze registratie verplicht de advocaten volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten jaarlijks tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

Marc Gerritsen is lid van:

Contact

LinkedIn
Call Now Button Bel voor advies