Mail

Laat uw arbeidsovereenkomst controleren door Advocaten van Waerde

Uw (aanstaande) werkgever heeft u een arbeidsovereenkomst aangeboden. Het is niet verstandig om zo maar een arbeidsovereenkomst te ondertekenen. Hier kunnen risico’s aan verbonden zijn. Laat daarom uw arbeidsovereenkomst controleren voordat u tekent.

De risico’s van ondertekening

Wanneer u zomaar instemt met een arbeidsovereenkomst loopt u de nodige risico’s. De belangrijkste vragen voor u zijn:

  • Voldoet mijn arbeidsovereenkomst aan de wet?
  • Is er een CAO van toepassing verklaard? Zo ja, is de juiste CAO van toepassing verklaard? En is die CAO correct toegepast?
  • Is een proeftijd vermeld?
  • Hoe is de opzegging geregeld en wordt de opzegtermijn op juiste wijze toegepast?
  • Wordt een concurrentie- en/of relatiebeding genoemd en zo ja, is dit rechtsgeldig?

Kosten van de beoordeling van uw arbeidsovereenkomst

Advocaten van Waerde biedt u aan om voor € 300,- (inclusief btw) deze overeenkomst te laten beoordelen door een arbeidsrechtspecialist.

De beoordeling van de arbeidsovereenkomst wordt niet op basis van gefinancierde rechtshulp verricht. Voor de normen voor gefinancierde rechtshulp verwijzen wij u naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Hoe kunt u die beoordeling krijgen?

Vul onderstaand formulier volledig in en voeg de gevraagde bijlagen voor een goede beoordeling bij. Eventueel kunt u de bijlagen later per e-mail zenden aan info@advocaten-van-waerde.nl.

Nadat u het ingevulde formulier, eventueel met bijlagen, heeft verzonden, ontvangt u in uw mailbox een bevestigingsmail.

Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen per e-mail van een van de arbeidsrechtadvocaten van Advocaten van Waerde een beoordeling van de arbeidsovereenkomst.

Wij zullen iedere bepaling van de arbeidsovereenkomst, indien nodig, voorzien van ons commentaar.

Mochten wij van mening zijn dat een of meerdere bepalingen anders geformuleerd moeten worden, dan geven wij u hiervoor een suggestie. U kunt deze aanpassingen zelf met uw werkgever bespreken.

Uiteraard zijn wij ook bereid rechtstreeks met uw werkgever contact op te nemen om de inhoud van de arbeidsovereenkomst te bespreken, maar deze werkzaamheden vallen buiten het bedrag ad € 300,- (inclusief btw). Hierover zullen dan nadere prijsafspraken moeten worden gemaakt.

Beoordeling arbeidsovereenkomst

Beoordeling arbeidsovereenkomst

Maximum file size: 16.78MB

Maximum file size: 16.78MB

Call Now Button Bel voor advies